|
|
WARZYWA NA PATELNIĘ Z KASZĄ PĘCZAK
Sposób przygotowania/ bez rozmrażania/:
Otworzyć opakowanie i wyjąć saszetkę. Zawartość opakowania wsypać na rozgrzany na patelni olej. Smażyć 10-15 minut, w trakcie smażenia delikatnie mieszać. Pod koniec doprawić przyprawą z saszetki według uznania. Warzywa mogą być podawane jako oddzielny posiłek lub jako dodatek do dania głównego.
Skład:
warzywa 43% w zmiennych proporcjach, marchew, szpinak, cebula, seler; gotowana kasza pęczak 42% (woda, kasza pęczak jęczmienna); pieczarki 13%; saszetka z przyprawami 2% (czosnek, cebula, papryka słodka, aromaty (w tym mleko), sól, ekstrakt lubczyku, majeranek, borowik suszony (4%), pieprz czarny, rozmaryn, dwutlenek siarki)
Dostępne są wielkości opakowań:
- woreczki 0,45 kg (Karton 9 kg)
|